PROJECTES INTERNACIONALS

És molt important situar als alumnes en contexts reals d'aprenentatge

 

Els alumnes d’ESO de l’escola Paidos participen en projectes internacionals amb alumnes dels EUA i Alemanya. Les escoles participants són: Alstergymnasium i The Fessenden School. Els objectius generals dels projectes internacionals de l’escola són:

 

Establir contacte amb escoles d’altres països

Afavorir la pràctica de la llengua anglesa

 

Promoure el coneixement d’altres cultures

 

Impulsar el respecte envers altres cultures

 

Fomentar la curiositat lingüística

1r  i 2n ESO - E-FRIEND PROJECT

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO practiquen l’anglès i coneixen noves cultures a través de l’intercanvi de correus electrònics amb alumnes americans i alemanys.

3r ESO - INTERCULTURAL PROJECT

Els alumnes de 3r d’ESO descobreixen les diferències entre la nostra cultura i l’americana en diverses situacions quotidianes amb l’ajuda d’estudiants de Boston.

 

Projectes internacionalsProjectes internacional02

 

4t ESO - EXCHANGE PROJECT

Els alumnes de 4t d’ESO participen en un projecte d’intercanvi amb l’escola alemanya Alstergymnasium. Durant el curs, els alumnes de les dues escoles participen en un conjunt d’activitats de coneixença (emails, vídeo trucades, etc) i el projecte culmina amb un intercanvi d’estudiants. Els nostres alumnes acullen a un alumne alemany durant una setmana i després gaudeixen d’una estada  a Alemanya amb la família dels estudiants alemanys.