Casal d'Estiu Paidos - Kids&Us

 

ENGLISH SUMMER FUN by Kids&Us - Clica la imatge per veure el vídeo

banner SummerFun18 MANRESA

 

 

ESTIU 2018

 

T'imagines fer una immersió en anglès i al costat de casa? Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us".

Cançons i coreografies inèdites, històries divertides, activitats refrescants, manualitats temàtiques, taller de teatre, activitats i jocs a l'aire lliure, excursions per la comarca, jocs temàtics a la piscina exterior... i tot en anglès!

L'English Summer Fun és el resultat de l'esforç continu d'un equip de persones amb gran experiència en el món de l'ensenyament de l'anglès per a nens petits. Els coneixements pedagògics de l'equip d'I+D de Kids&Us i les necessitats motivacionals dels nostres alumnes es combinen per oferir una experiència única als petits mentre aprenen anglès. 

  L'English Summer Fun by Kids&Us és un casal d'estiu amb un objectiu molt clar:

  

"Que els alumnes tornin cada dia a casa amb la sensació que han viscut unes experiències

divertides i diferents i sense adonar-se que tot això ho han fet al mateix temps que aprenen anglès".

 

 LLOC: Escola Paidos.

EDAT: Per a nens i nenes de P2* a 6è. 

* Els nens que hagin fet P2 hauran de tenir 3 anys a l'hora de fer el casal.

RATI: Un màxim de 10 infants per a cada monitor (+ Directora de lleure titulada permanent). 60% dels Monitors amb titulació homologada.

IDIOMA VEHICULAR: 100% en anglès. 

• EXCURSIONS:

Tot els infants rebran una polsera identificadora que servirà per a totes les setmanes. Aquesta polsera té un codi QR imprès per tal que, en cas que l'infant es perdi o es desorienti, la polsera pugui ser escanejada amb un dispositiu mòbil que tingui l'aplicació descarregada (qualsevol aplicació gratuïta de lector QR). Fent això, a la pantalla del dispositiu mòbil apareixeran les dades de contacte de la Directora del casal. Aquestes polseres són impermeables, per tant, no cal que se les treguin per a l'estona de piscina.  

 English Summer Fun   Kids ampUs School of English  English Summer Fun   Kids ampUs School of English 2  English Summer Fun   Kids ampUs School of English 1

Reunions Informatives

Dimecres 4 d’abril a les 18h a l’Escola Paidos

Dijous 5 d’abril a les 19.30h a Kids&Us Manresa Escola 3 (C/ Canonge Montanyà, 1-5 · Manresa)